Egészséges és finom ételek
különleges étrendekhez!

DietBox életmód program

Változtatnál az életmódodon?
Fogyni szeretnél, esetleg valamilyen speciális étrend szerint étkezel? Vegyél részt életmód programunkban, mi segítünk kialakítani egy hosszútávon tartható, hatékony és egészséges étkezési rendszert.

Évek óta foglalkozom táplálkozási tanácsadással, személyre szabott étrendek írásával. Mikor megszületett a DietBox ötlete, biztos voltam benne, hogy össze fogom kötni az eddigi tevékenységemet a DietBox nyújtotta új lehetőségekkel, hiszen miért ne tennénk kényelmesebbé az életmódváltásodat, ha van erre egy tökéletes ötletünk. A speciálisan Rád szabott étrendet a diétádnak megfelelő vacsoradobozokkal egészítjük ki, így neked kevesebb gondod lesz a megfelelő ételek elkészítésével.

Azt tapasztalom a vendégeimnél, hogy a reggelit, a napközbeni étkezéseket még könnyebben megoldják, de este - hazaérve a munkából, iskolából, a gyerekek különóráiról - már nincs energiájuk arra, hogy kitalálják, hogy milyen egészséges és finom vacsorát készítsenek, az alapanyagok beszerzésére pedig már biztosan nem marad idő... Ebben tudunk a segítségedre lenni, hiszen a DietBox vacsoradobozaival Neked már csak a főzés élménye marad, minden mást mi elintézünk helyetted.

Jelentkezz nyugodtan, ha fogyni szeretnél, ha jobban szeretnéd érezni magadat a bőrödben, ha nyitott vagy a kedvenc ételeid egészséges elkészítésére, az életmódváltásra. Legyen szó akár speciális (gluténmentes, vegetáriánus, laktózmentes, nyers vagy például paleo) étrendről, akár klasszikus étrendről, szívesen segítek az új út felfedezésében.

Életmód programunk a következőket tartalmazza:

  • 20.000 Ft értékű személyre szabott étrend
  • konzultáció táplálkozási tanácsadóval
  • 32.000 Ft értékben 16 adag DietBoxos étel házhoz szállítva

Mindezek kedvezményes csomagára: 40.000 Ft.

E-mail címem: barbara.viragh##kukac##dietbox.hu

Ha érdekel az én személyes életmódváltásom története, itt olvashatsz róla.

Mit kapsz az
életmód program
keretein belül?

Többszöri személyes konzultáció táplálkozási tanácsadóval

Személyes igényeidnek, lehetőségeidnek megfelelő, hosszútávú étrend

DietBox vacsoradobozok

Életmódváltásod, fogyásod aktív nyomon követése és segítése