Egészséges és finom ételek
különleges étrendekhez!

Rólunk

Virágh Barbara vagyok, a DietBox alapítótagja. Táplálkozási és életmódtanácsadással, valamint személyre szabott étrendírással foglalkozom.

Imádok finomakat enni, kísérletezni a konyhában, sütni-főzni a barátokkal, családdal, kipróbálni a különböző gasztro-újdonságokat, emellett viszont az egészségem, a testem-lelkem épsége és egyensúlyban tartása is központi szerepet játszik az életemben.

Mindenki ismeri a mondást: „Az vagy, amit megeszel...”. Még ha kicsit elcsépelt is, nagyon is igaz. Én is a saját bőrömön tapasztaltam meg azt, hogy mennyit jelent, és mennyit ad, ha odafigyelünk arra, hogy milyen táplálékokat viszünk be a szervezetünkbe.

Azt látom a munkám során, hogy sok esetben csak az idő és az energia hiánya az, ami hátráltatja az embereket abban, hogy egészségesebben, tudatosabban táplálkozzanak. A szándék, az elhatározás megvan, már csak a megvalósításban kell némi segítség. 

Ebben szeretnék minél több ember segítségére lenni, ezért jött létre a DietBox. 

Itt nincs más dolgod, csupán kiválasztod a számodra legszimpatikusabb – garantáltan egészséges és minőségi alapanyagokat tartalmazó – ételeket, mi pedig összerakjuk Neked a személyes DietBoxodat, ami tartalmaz mindent, ami az adott étel elkészítéséhez szükséges. Miután elküldted nekünk a rendelésedet, a dobozt ingyenesen házhoz visszük, így megkímélünk a bevásárlástól, cipekedéstől, a megadott mennyiségek kimérésétől és egyéb időigényes teendőktől, hiszen a dobozban mindent főzésre, sütésre kész állapotban találsz. Innentől már csak rajtad a sor, hogy egy kellemes beszélgetés, családi összejövetel, vagy egy hétvégi vendégség alkalmával gyorsan és egyszerűen elkészítsd a kiválasztott ételt. Ebben receptkártyákkal is a segítségedre vagyunk, ugyanis a dobozban részletes leírást találsz arra vonatkozóan, hogy hogyan is készül el az adott étel, vagyis a siker garantált.

A legkülönbözőbb étrendekre is gondolva, nálunk megrendelheted a paleolit, gluténmentes, laktózmentes, vagy fitness finomságokat is, ezen kívül az ételeink között találsz vegetáriánus fogásokat is, valamint diétás süteményeket, kenyereket is rendelhetsz. Hozzáadott cukrot és fehér lisztet egyetlen receptünk sem tartalmaz, ez garantált minden egyes DietBox étel esetében.

Életmód programunk segít kialakítani számodra egy hosszan tartható, egészséges és hatékony táplálkozási rendszert. A kifejezetten Neked írt személyre szabott étrendet DietBox vacsoradobozokkal egészítjük ki, hogy minél kevesebb gondot okozzon számodra az új életmód elsajátítása.

Remélem, hogy a DietBoxal segíthetünk az egészséges életmód kialakításában vagy éppen fenntartásában, és megkönnyíthetjük a mindennapjaidat.

Blog

12november
2015

A quinoa

A quinoa egy dél-amerikai gabonaféle, a paraj és a cékla családjába tartozó növény. Az inkák a Magok Anyjának tartották, Peruban és Bolíviában termesztik elsősorban.

Részletek

Menü