Egészséges és finom ételek
különleges étrendekhez!

Tudj meg többet

1. Mi kigondoljuk és megtervezzük a vacsorád

Folyamatosan új recepteket állítunk össze, melyek garantáltan egészségesek, és a legkülönbözőbb diétáknak, étrendeknek is megfelelnek. Annak érdekében, hogy ezeket a recepteket könnyedén és gyorsan el tudd készíteni, receptkártyát is adunk, melyen képekkel is illusztráljuk az elkészítés folyamatát lépésről-lépésre.

1. Mi kigondoljuk és megtervezzük a vacsorád

2. Mi bevásárolunk Neked

Nincs többé hosszas bevásárlás! Idegtépő sorban állás! Mi felkutatjuk neked azokat a friss, kiváló minőségű alapanyagokat, amikre szükséged lesz a receptekhez. Valamint azokat a speciális hozzávalókat is megszerezzük, amelyeket a szupermarketek polcain nem lehet megtalálni.

2. Mi bevásárolunk Neked

3. Kimérjük a szükséges mennyiséget

Sokszor előfordul az, hogy nem tudunk egy-egy termékből pontosan annyit megvásárolni, mint amennyire szükségünk lesz a főzéshez, vagy éppen többet főzünk, mint amennyit el is fogyasztunk. Így sajnos az esetek többségében ezeket az ételeket kidobjuk, vagyis ételt pazarlunk.
Éppen ezért, hogy ezt elkerüljük, mi pontosan kimérjük neked azt a mennyiséget, amelyet garantáltan fel is fogsz használni. Ezzel nem csak a légkört és a környezetet, de pénztárcánkat is kíméljük.

3. Kimérjük a szükséges mennyiséget

4. Kiszállítjuk teljesen díjmentesen

Dobozodat házhoz szállítjuk az elkészítéshez szükséges összes kiváló minőségű alapanyaggal és a könnyen követhető receptkártyákkal méghozzá teljesen ingyen. Amennyiben mégsem tartózkodnál otthon a kiszállítás idején, semmi gond. Mi oda tesszük a csomagod, ahova szeretnéd, csak győződj meg róla, hogy az a hely (fa mellett, bokor alatt, ajtó előtt stb) biztonságos és, hogy rövid időn belül a doboz tartalma hűtőbe kerül.

4. Kiszállítjuk teljesen díjmentesen

5. Te elkészítesz egy különleges és finom ételt teljesen magadtól otthon!

Legfőbb célunk az, hogy bárki el tudjon készíteni otthon egy igazán nagyszerű és finom ételt és éppen ezért tekintjük legfőbb feladatunknak azt, hogy megkönnyítsük és szórakoztatóvá tegyük a főzést. Velünk minden héten új ételeket készíthetsz vacsorára, csak most nem kell gondolkoznod azon, hogy mit főzz, vagy mit hol szerezz be hozzá. Hagyd, hogy ezt intézzük neked, te csak fedezd fel a főzés örömét velünk még ma.

5. Te elkészítesz egy különleges és finom ételt teljesen magadtól otthon!

Mi van a dobozban?

Minden egy egészséges és finom vacsora elkészítéséhez pontosan kimérve annyi főre amennyire készíted

Friss zöldségek

Legjobb minőségű húsok és halak

Minden más alapanyag kimérve, ami szükséges a recepthez

Könnyen követhető receptkártya

Mutasd az ételeket!